Mennyi időbe telik megszerezni a jogosítványt?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mennyi időbe telik míg leteszem az összes vizsgát és vezethetek. ( autó )2009. nov. 26. 18:06
1/7 anonim válasza:
Míg meg nem tanulod használni a keresőt itt, addig véletlenül se számíts rá, hogy meg tudod szerezni.
2/7 anonim válasza:
Kb 3hónap, de valakinek több mint félév, szal ez teljesen változó. Függ attól hogy mennyire vagy ügyes, vagy hogy hogy érsz rá..stb
3/7 anonim válasza:
A kérdésed illeszd be e keresőbe, körülbelül 150 találatot ad ki.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. nov. 27. 12:52
5/7 anonim válasza:
SZIA
TESÓM NYÁRON KEZDTE (AUGUSZTUSBAN AZT HISZTEM) ÉS HA NEM HASALT VOLNA EL A FORGALOMBAN AKKOR MÁR MOST DECEMBERBEN MEGLENNE NEKI.
6/7 anonim válasza:
Én októberben kezdtem el kresz-tanfolyamra járni, és karácsony előtt meglehetett volna a jogsim, de megbuktam a tanpályán, és utána meg januárban üdülni voltunk, és csak februárra lett meg.
Oktatótól is függ, vannak autósiskolák, ahol lehet gyorsított tanfolyamot kérni. 2-3-hónaptól kezdve akár 1 évig is tarthat.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. máj. 21. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!