Jövőhéten megyek kresz vizsgára (B kategória), könyv nélkül gyakoroltam programon amit az oktató adott (könyvet nem vettem), gépen elég jól megy. Számítanom kell olyan kérdésre ami esetleg nem volt benne a programban?
Ugyan ezeket a kérdéseket fogom majd kapni vizsgán is? Nagyon félek.
L
Az utolsó 5 mindig műszaki. :) De ezen ne görcsölj, én mondjuk direkt ezeket néztem át vagy 5x, mert a könyvet nem tanultam hozzá. Fiú létemre én sem tudtam volna őket megtanulni a könyvből, és nem humán beállítottságú vagyok... Csak próbáld memorizálni őket.
Én kb. 2x néztem át mindet, kivéve pár kategóriát, de volt vagy 3200 kérdés. Nálunk internetes programot lehetett venni, ez annyiban jobb, hogy fel tudtam írni, hogy hanyas számú kérdést rontottam, és oda bírtam ugrani egyből. Így feljegyeztem őket minden alkalommal, és a vizsga előtti nap csak ezeket néztem át. + a tesztek végén a jó válaszokat is meg tudtam nézni. Amikhez van kép, pl. a kereszteződésesek, azok a 3 pontosak általában. Azokat nagyon nézd át, még akkor is, ha eltaláltad őket. Ha ezekből nem rontasz, szinte biztos, hogy átmész. Ezekből a leghúzósabb a villamos példák, az is tutira van benne mindig. 100%. Van néhány kivétel a gyalogos elsőbbségnél. Az is gondot okoz.
Ezt is érdemes átnézned, mert általában ezeket rontják el a leggyakrabban az emberek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!