Jövőhéten megyek kresz vizsgára (B kategória), könyv nélkül gyakoroltam programon amit az oktató adott (könyvet nem vettem), gépen elég jól megy. Számítanom kell olyan kérdésre ami esetleg nem volt benne a programban?
Ugyan ezeket a kérdéseket fogom majd kapni vizsgán is? Nagyon félek.
L
Én annak idején semilyen programot nem kaptam az autósiskolától, könyvem sem volt, egyedül a műszakis kérdésekhez kaptam kinyomtatott kérdéseket...viszont neten találtam pár tesztet, azokat gyakorolgattam. Nem mondom, hogy nem voltak ismeretlen kérdések a vizsgán, de nagy része ismerős volt, amit meg nem ismertem azt nagyjából ki lehetett következtetni. 3 hibám lett összesen.
Szóval a kérdésedre a válasz: igen, számíthatsz ismeretlen kérdésekre, de ne aggódj, ha rendesen felkészültél, biztos vagyok benne, hogy menni fog, és meglesz!
Nekünk kerékpársávos kérdésünk is volt
Az egy pontos kérdések nem olyan nehezek
A közl. jelzőtáblákat is ismerni kell.
Veszélyt jelző táblák, tilalmi, utasító jelzések
nézd meg mikori a program (verzió). nekem kb 4 olyan kérdés volt, ami nem volt ismerős, pedig végignéztem minden kategória minden kérdését. ami a könyvben benne van, és szernitem fontos, az a táblázat az elején, szerintem kérj meg valakit, hogy szkennelje be neked. arra gondolok, hogy pl szgk-val lakott területen, lakott területen kívül, utánfutóval stb mennyivel lehet menni, ilyenek.
nekem a vizsgán voltak kérdések, amiket végig se olvastam, csak reflexből nyomtam rá a választ. szerintem rekordidő alatt kész lettem, 10kor mentünk be, én pedig 10.13-kor már kint voltam. ebben benne van az is, hogy 5 percet vártam, mire visszajött a vizsgáztató, mer nem nagyon feltételezte, hogy az első 10 percben bárki kész lesz. 75-ből 69 pontom lett, azt hiszem, már nem pontosan emlékszem, hogyan van a pontozás.
viszont nagyon nézd át őket, én még előző nap is 5ből 3x mentem át maximum. sok szerencsét :)
Én ma mentem. Annyira paráztam, hogy a vizsga végén alig bírtam aláírni a lapot, annyira remegett a kezem. :D
Szerencsére meglett, elsőnek lettem kész 75/74.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!