Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Jövőhéten megyek kresz vizsgár...

Jövőhéten megyek kresz vizsgára (B kategória), könyv nélkül gyakoroltam programon amit az oktató adott (könyvet nem vettem), gépen elég jól megy. Számítanom kell olyan kérdésre ami esetleg nem volt benne a programban?

Figyelt kérdés

Ugyan ezeket a kérdéseket fogom majd kapni vizsgán is? Nagyon félek.

L

2013. júl. 21. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én annak idején semilyen programot nem kaptam az autósiskolától, könyvem sem volt, egyedül a műszakis kérdésekhez kaptam kinyomtatott kérdéseket...viszont neten találtam pár tesztet, azokat gyakorolgattam. Nem mondom, hogy nem voltak ismeretlen kérdések a vizsgán, de nagy része ismerős volt, amit meg nem ismertem azt nagyjából ki lehetett következtetni. 3 hibám lett összesen.

Szóval a kérdésedre a válasz: igen, számíthatsz ismeretlen kérdésekre, de ne aggódj, ha rendesen felkészültél, biztos vagyok benne, hogy menni fog, és meglesz!

2013. júl. 21. 18:30
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekünk kerékpársávos kérdésünk is volt

Az egy pontos kérdések nem olyan nehezek

2013. júl. 21. 19:25
 3/12 anonim ***** válasza:

A közl. jelzőtáblákat is ismerni kell.

Veszélyt jelző táblák, tilalmi, utasító jelzések

2013. júl. 21. 19:28
 4/12 anonim ***** válasza:

nézd meg mikori a program (verzió). nekem kb 4 olyan kérdés volt, ami nem volt ismerős, pedig végignéztem minden kategória minden kérdését. ami a könyvben benne van, és szernitem fontos, az a táblázat az elején, szerintem kérj meg valakit, hogy szkennelje be neked. arra gondolok, hogy pl szgk-val lakott területen, lakott területen kívül, utánfutóval stb mennyivel lehet menni, ilyenek.

nekem a vizsgán voltak kérdések, amiket végig se olvastam, csak reflexből nyomtam rá a választ. szerintem rekordidő alatt kész lettem, 10kor mentünk be, én pedig 10.13-kor már kint voltam. ebben benne van az is, hogy 5 percet vártam, mire visszajött a vizsgáztató, mer nem nagyon feltételezte, hogy az első 10 percben bárki kész lesz. 75-ből 69 pontom lett, azt hiszem, már nem pontosan emlékszem, hogyan van a pontozás.

viszont nagyon nézd át őket, én még előző nap is 5ből 3x mentem át maximum. sok szerencsét :)

2013. júl. 21. 22:38
 5/12 A kérdező kommentje:
2.81-es verzió :) már alig várom,hogy túl legyek rajta
2013. júl. 21. 23:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Melyik nap lesz?
2013. júl. 22. 04:13
 7/12 A kérdező kommentje:
csütörtök :)
2013. júl. 22. 12:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Én ma mentem. Annyira paráztam, hogy a vizsga végén alig bírtam aláírni a lapot, annyira remegett a kezem. :D

Szerencsére meglett, elsőnek lettem kész 75/74.

2013. júl. 22. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:
A lényeg lemaradt: ne izgulj, kb. ugyanazok a kérdések vannak ott is. 2 volt ami nem volt benne egytől egyig a programban, viszont hasonlóak voltak. Szóval ki lehetett következtetni, nem ezen fog múlni. :)
2013. júl. 22. 16:01
 10/12 A kérdező kommentje:
juuj,gratulálok!!! :) bárcsak nekem is ennyi lenne :D remélem nem lesz benne sok fizika kérdés :D sokat gyakoroltam ma is programon
2013. júl. 22. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!