Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Most jól csinálom, vagy nem?

Most jól csinálom, vagy nem?

Figyelt kérdés

Fotóolvasást gyakorolgatom,vagyis gyakorolgatnám,ha menne...De nem megy.:( Mert az van,hogy amikor ellazítom a szemem,és a könyvet beviszem a látóterembe,akkor csak homályos mondatokat látok,amik ráadásul csúszkálnak is ide-oda!Ennek így kell lennie?

Ja és:rápillantok a 2 nyitott oldalra,és ez elég is?

Vagy a középen levő sávra kéne koncentrálnom?

Egyik blogon különben írta a blogger,hogy kerüljek fotofókusz állapotba,és kezdjek el olvasni?De hogy olvassak,ha homályosak a betűk? Meg egyébként is csak rá kellene nézni,és menni tovább..így van?

2009. okt. 3. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Igazából annyira nem ismerem ezt a módszert, de szerintem ez is készség kérdése lehet. Nekm például vizuális memóriám van. Elolvasok egyszer max kétszer valamit és megjegyzem, hogy hol volt a füzetben/könyvben. Ha szükségem van rá, akkor pedig csak fellapazom a magam kis könyvét az agyamban és kiolvasom belőle. Szó szerint!!
2009. okt. 3. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:
az tök fasza lehet.:) Ezt szerintem én is megtudnám csinálni,főleg,ha fejleszteném a vizuális memóriámat.Te ezt tetted?
2009. okt. 3. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem, ez nekem van. Adottság. És szerintem nem kéne erőltetned a dolgot, csupán rájönni arra, hogy neked milyen hasonló adottságaid vannak a tanuláshoz.

De amúgy egy próbát megér. Olvass el mondjuk 3 oldalt a füzetedben és próbáld meg visszamondani, elképzelni, hogy hol volt a füzetedben és hogyan volt leírva.

Sok sikert!

2009. okt. 4. 11:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Érdemes elmenned egy tanfolyamra(villámolvasás),nagyon jó.És működik a dolog,az egyik sulis beadandómat(programozás)kb másfél óra alatt írtam meg,amit régen egy hétig kb.Csináld nagyon jó dolog hidd el,ha kell segítség írj privit és adok ötletet akár még könyveket is
2010. máj. 3. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!