Most órán kaptuk ezt a feladatot. Panaszlevélre kéne válaszolni. Hogy kell ilyet egyáltalán csinálni? Ugye lesz aki segít nekem?
1.Az ügyfél panaszos levele:
Tisztelt Szolgáltató!
Miután velem is megtörtént, hallottam, hogy az utóbbi időben többször is előfordult az Internetre való csatlakozás után, hogy emelt díjas nemzetközi hívás jött létre az illető tudta nélkül. (Állítólag ez a szolgáltatás pedig 975,- Ft/perc!!)
Számítógépemmel még 2004. március. 12-én interneteztem az esti órákban, számlaátvételnél (több mint két héttel később, április 5-én) tudtam meg, hogy 38 percre bejött ez a szolgáltatás, melyet abszolút nem kértem. Számomra érthetetlen volt, hogyan történhetett ez, de ennek ellenére részletfizetést kértem Önöktől a törlesztésre, mivel nem volt anyagi tartalékom, s egy hónapja lettem nyugdíjas (50 ezer havonta!). A fent említett nap után két számítástechnikában jártas ismerősöm egy fellépő hibát javított a gépemen, s közben a jelszót eltévesztve ütötte be (kis keresztek takarása alatt), amely miatt ettől kezdve nem tudtam az Internetre belépni, mert csatlakozás után nem engedett be a gép! Mivel az igazi regisztrált jelszót nem tudtam, ez így volt 2004. április 26-ig, s telefonon tolmácsolt kérésemre az Internet szolgáltatótól (adategyeztetés után) új jelszót kaptam, s most jó az Internet-csatlakozásom – melyet nem merek használni az előzmények után!
Tehát 2004. március13-tól-április 26-ig nem lehetett az Internetre belépni – így nem használhattam, ezt tanúk is bizonyítják.
A májusi számlán ismét szerepel a szolgáltatás, április 23-27. közötti dátumról 35 percben. Nem léphettem be, nem tudtam használni, még a Startlapig sem jutottam el!
Kérem Önöket töröljék az áprilisi számlámról a 30.207,- Ft-ot, mert így méltánytalan, unfair, nem jogos. Nem tudom hogy keletkezett ez az összeg, és nem tudom és nem is akarom kifizetni. Áprilisi telefonszámlám (7.807,- Ft) kifizetésére csekket kérek, hogy ezt addig is rendezhessem.
Megértésüket megköszönve.
Tisztelettel:
Németh Péter Miklós
nyugdíjas, 1991 Bp. Tál utca 4/B alatti lakos
1.A levél megválaszolásához felhasználható háttér információk:
Az ügyféltörténetben a következő feljegyzések szerepelnek a tárgyidőszakra vonatkozóan:
Az ügyfél adatai: Németh Péter Miklós, ügyfél-azonosító 435621, címe: 1991 Bp. Tál utca 4/B
Márciusi számla postázva: 2004. április 2-án, összege: 35.618,- Ft
Április 5-én kelt levelében az ügyfél részletfizetési kedvezményt kért a számla rendezésére.
Április 12-én küldtük ki válaszlevelünket, melyben 3 havi részletfizetési kedvezményt biztosítottunk, s az első részlet befizetésének április 20., a másodiké május 20. s a harmadiké június 20. A kezelési költséggel megnövelt részletösszegek: 12.500,- Ft
Április 19-én beérkezett az első részlet: 12 000 Ft, a számlán maradt hátralék: 24.000,- Ft
Április 26. 14 óra 28 perckor hívta az ügyfél a Call Centert, s új jelszót kért. A jelszócsere megtörtént.
Áprilisi számla postázva 2004. május 2-án, összege 34.206,- Ft
Az ügyfélnek nyilvántartásunk szerint összesen 46.206,- Ft hátraléka van, melyből május 20-ig esedékes 30.207,- Ft (ebből 12.000,- Ft törlesztő részlet, 7.807,- Ft telefonszámla, 10.400,- Ft a forgalomtól független havi Internet előfizetési díj).
Kivonat a cég szabályzatából: méltányossági elbírálás lehetősége egyéni előfizetők esetén
Ha az ügyfél bizonyíthatóan (saját) műszaki problémák miatt havi 1 óránál rövidebb ideig használta korlátlan internet-hozzáférését, akkor egyéni elbírálás alapján évente egyszer elengedhető neki a havi díj.
nah ez is a upc lehet...
gondolom gimis vagy, és ezt nyelvtan órán kaptátok
én csak azt tudom tanácsolni, írj vmi olyasmit, hogy a szolgáltató átnézte a befizetéseket, és tényleg ők csesztek el vmit, ezért vagy visszafizetik az összeget, vagy úgy veszik hogy azt befizette előre, és vmivel kárpótolják, lényeg, hogy hivatalos legyen a levél, kérjenek elnézést az ügyféltől stb.
bocsi, de nekem most így ez jutott eszembe, remélem tudtam segíteni valamennyit
Azóta kinlódtunk vele...
Hát...
Katedra 2000 BT amugy.
Nem az erősségem:S Köszi azért:)
Sose a büdös életbe nem csináltam ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!