Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogyan tehetnék szert motiváci...

Hogyan tehetnék szert motivációra?

Figyelt kérdés
gitározni szeretnék megtanulni de amikor próbálok megtanulni valamit rámjön az idegesség mit tudnátok javasolni milyen dalokkal és hogyan kezdjem
2012. aug. 6. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:
A motivációt nem kell keresni, hiszen megvan. Csak tudod, miért kezdet el. Nem ajánlok semmilyen dalt, hiszen nálam (és szerintem másnál is így lenne) az motivált, hogy a kedvenc dalaimat el tudjam játszani.
2012. aug. 6. 19:55
 2/2 anonim válasza:
bár én nem gitározok, hanem dobolok, de én általában koncertekre szoktam megtanulni számokat. Ilyenkor arra gondolok, hogy megéri a sok munka, ha sikeres lesz a koncert :)
2012. aug. 24. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!