Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Nem ismerem az órát mit tehetnék?

Nem ismerem az órát mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Adott a kérdés. Sok barátom csúfol miatta. Hol tanulhatnám meg, hogy mi mit jelent? Mikor hány óra van?

Mennyibe kerül egy ilyen tanfolyam? Meddig tart? Milyen papírt kapok róla, ha elvégzem?

2011. aug. 27. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
FAKE
2011. aug. 27. 19:49
 2/8 Gress ***** válasza:
Úristen,ettől szarabbul kiírni nem lehetett volna...
2011. aug. 27. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Mivan????????
2011. aug. 27. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
44%

Fake.

Köszönjük Emese :)

2011. aug. 27. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:

"Mennyibe kerül egy ilyen tanfolyam?"

Szerinted van "Tanuld meg az órát" képzés? LoL

Nem birok írni még mindig röhögök. Basszus én is ismertem ilyen embert.

A digitálist legalább tudod? Vagy a sima kvarccal van a bajod?

És mi a nehéz benne? Leolvasni, hogy a kis mutató a 8 előtt vagy után áll és a nagy pedig 40 vagy 45-nél?

2011. aug. 28. 01:23
 6/8 anonim válasza:
100%
általában legvékonyabb leghosszabb a másodpercet mutatja, minden szám közt 5 másodperc van, így ha körbeér (12x5=60) 1 perc jön ki, mert ugye 12 szám van az órán mert 24 órát így volt a legkönyebb megcsinálni vagy mi.... ezalatt az 1 perc alatt eltolódik a percmutató 1 percet, ami az a távolság ami a másodpercmutatónak 1 másodperc, és ha körbeér a percmutató ugyanezalapján amit az előbb írtam 60 perc telik el ami egy óra. az óramutató pedig gondolom logikus h amelyik számra mutat annyi idő van. na most mondok egy példát, ha pl az óramutató az ötös előtt van, a percmutató pedig a hatoson, akkor 6x5 (azért mert minden szám közt 5 perc van) 30 perc telt el 4 óra után mivel az ötös előtt van az óramutató. Ezért fél öt van. remélem tudtam segíteni.
2011. aug. 29. 06:49
 7/8 Timmye válasza:
Iskolában hol voltál amikor ezt tanították? :) Kérd meg anyut aput magyarázza el , ehhez tanfolyam nem kell, nem is hallottam még ilyenről
2011. szept. 5. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért nem láttam előbb ezt a kérdést!

Ha még aktuális(remélem az)nálam lehet jelentkezni a tanfolyamra.

25000ft a tanfolyam,5500ft a vizsgadíj(a vizsgabiztost le lehet fizetni(rokonom)).

Privátban lehet érdeklődni.

2017. febr. 12. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!