Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy hónapja ismerem és kezdem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónapja ismerem és kezdem megszeretni?! Néha olyan kedves és látom, hogy tetszem neki, máskor bár nem bunkó, de nem is kedves, leginkább szkeptikus. Voltatok, már ilyen helyzetben? Mégis mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Ti mit javasoltok? Egy hónapja ismerem és kezdem megszeretni?! Néha olyan kedves és látom, hogy tetszem neki, máskor bár nem bunkó, de nem is kedves, leginkább szkeptikus. Volt egy komoly kapcsolata, lehet, hogy még nem zárta le magába? Ő annyira fegyelmezett, pontos, nem az a bele a közepébe típus és talán éppenezért rettentő nehéz kiismerni. Várjak még rá, vagy hagyjam? Már én se tudom. Egy hónapja nem történt semmi konkrét, ez hosszú időnek számít? Néha rettentően vágyom rá, van, hogy úgy felbosszant (ezzel az elvagyunk,bírlak, de semmi nem történik viselkedésével), hogy a hátam közepére se kívánom. Nem tudom mi tévő legyek, volt már hasonlóan "teszetosza" pasival dolgotok?
2009. márc. 8. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán lépjél te. Ne rohand le: hívd el valahova, ahol lehet beszélgetni is, de nem kell folyamatosan. Ott majd megbeszélhetitek ezt is.
2009. márc. 8. 16:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, mindenki ezt mondja, hogy lépjek én. Nekem az olyan fura lenne, mert úgy gondolom ha kellek neki, tud ő lépni. Viszonylag sokat beszélgetünk, msn-n napi 1-2 órát, személyesen, egy héten néhányszor, csak épp nem túl nyugott körülmények között.
2009. márc. 8. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"ha kellek neki, tud ő lépni."

Van benne valami... viszont ezek szerint te is az egyenjogúság ellensége vagy?

Mégis, miért ne léphetnél te? Van valami okod is rá? Azon kívül persze, hogy miért ne tehetné meg a másik... ha az életben is így fog menni (hogy mindig csak egymásra vártok) - az nem lesz jó. Egyikőtöknek mozdulni kéne. És mivel neki nem mondhatod (a jövőben sem mindig), hogy mozduljon már - néha bizony neked kell megmozdulnod, személyesen.

2009. márc. 8. 16:57
 4/4 anonim válasza:
100%

Szia hasonló helyzzetben vok én is. Csak annyi a külömbség,h. mi annak idején meg beszéltük,h. ö nem akar kapcsolatot.Mert még az elöző barátnöjét szereti és ö még fiatal és élni akar,nem akarja le köttni magát.Csak én azóta naon bele szeretem.Mert alkalom adtán probálkozik, lefekszünk...de semmi úgyan úgy csajozik és én meg jó pofit vágok hozzá.Tudj,h. ez rossz nekem de van mikor semmi ,közömbös.Van mikor én lépek kisebb nagyob szerencsével de meg próbálom.Van mikor be jönn de nem mindig.:(

Én saja olyan vagyok,h.addig próbálkozok még esélyt látok rá.Hisz szeretem.Remélem neked össze jönn.Sok szerencsét hozzá ,probáld meg nem veszítesz semmit.Csak ha nem probálod meg!

2009. márc. 8. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!