Hogy keressek gyakorlati helyet?
Van valakinek tippje ,hogyan érdemes gyakorlati helyet keresni Fogászati asszisztens képzésre járó diáknak.A képzés szeptemberben indul.
Ha esetleg tudtok konkrét helyet,ahol szívesen fogadják a diákokat annak is örülnék :)
Szóval ,Ti hogyan kerestetek????
Köszi
Én más területen tanulok, de ismerősök által találtam helyet, csak beajánlottak, bevittek egy nap körülnézni és simán felvettek. Aki beajánlott, nem a főnök, egy sima alkalmazott.
A csoporttársaim rengeteg céghez küldtek e-mailt önéletrajzzal, vagy személyesen mentek jelentkezni, elég sok helyről kaptak visszajelzést.
Ha ezek nem sikerülnek, akkor a tanárok biztos tudnak majd segíteni, hogy hol érdemes próbálkozni, ők tudják, hogy az előző évfolyamok hol voltak gyakorlaton.
Több iskolát is néztem,de sok helyen keresni kell gyakorlati helyet.
Engem a fogászati asszisztens képzés érdekel,és persze az ,hogy aki ilyen képzésen vett részt ,az hogy oldotta meg ezt a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!