Hol találhatnék másik 9 főt akik ápoló OKJ képzésben szeretnének részt venni? Hol adjak fel hirdetéseket vagy hol keressek embereket? Van egyáltalán ilyen fórum?
Hol találhatnék másik 9 főt akik ápoló OKJ képzésben szeretnének részt venni és hajlandóak lennének autodidakta módon együtt felkészülni a modulzáró vizsgákra és együtt letenni őket?
A képző intézmények csak 10 főtől jelentenek le vizsgára.
Persze ez után kell még gyakorlat is, de jó lenne ha a gyakorlatra lehetne fókuszálni főként és ami egyedül is elsajátítható elméletért nem kéne tanteremben roskadni hanem helyette a kórházban lehetnénk :)
Időspóroló és gyakorlatiasabb lenne...
Szerintetek hol adjak fel hirdetést vagy hol keressek embereket?
jah, de ők már benne vannak egy képzésben, valahol tartanak és kifizették a díjakat.
én olyat keresek aki még nem kezdte el, de szeretné csak elrettenti hogy mennyi idő - 3 évet kell ülnie az iskolapadban- hisz benne hogy meg tudja tanulni és le tud vizsgázni az anyagból és szívesebben töltené azt a 3 évet inkább a kórházban gyakorlatban...
A 3 évből közel másfél év kórházi gyakorlat.
Egyébként az okosabbja estire megy és mellette kórházban dolgozik segédápolóként.
A képzés 3 év. Lerövidíteni nem lehet, vizsgára sem engednek enélkül.
Megoldodott :)
De azert koszi a valaszokat!
Még aktuális a dolog?
Mert én szeptembertől szeretnék ápoló OKJ-ra jelentkezni és ahova most járok fősulit levelezősre tenni.. egyébként ápolósegéd is voltam..
De konkrétan mire keresel embert, vagy kerestél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!