Hol végezhetem el a fegyvertartási engedélyt? és miből áll az egész?
Figyelt kérdés
18múltam és Nyíregyházán lakom2009. jún. 14. 17:16
1/6 anonim válasza:
Gázfegyverre érted a viselésit? Vagy kis kaliberűre a fegyvertartásit? Nem mindegy.
- Gázfegyvernél egyszerű a dolog. Megveszed a fegyvert, azonnal elviszed a helyi rendőrkapitányságra, befizetsz 2000ft-ot,kitöltesz egy kérdőívet az igazolványadataiddal meg ilyenek, és pár héten belül küldik a fegverviselési engedélyt.
- Más engedélyköteles fegyverekhez nem tudom, de a neten fél perc alatt megtalálhatod, hogy mi hogymegy.
- A sörétes fegyverek legális tartása és használata már macerás, azt nem ajánlom, ha csak nem vagy vadász.
2/6 A kérdező kommentje:
nem értek a fegyverekhez, csak szeretném kipróbálni valamilyen pályán és otthon tartani.mivel nem érzem magam biztonságban.köszönöm az infót.
2009. júl. 2. 20:42
3/6 anonim válasza:
Igen, én is így voltam. Csak nekem utcai használatra kellet. Ezért jött a gázfegyver. És ugye mióta megvan, már nem egyszer használnom kellett.
4/6 A kérdező kommentje:
és hová valósi vagy?
2009. júl. 3. 11:29
6/6 anonim válasza:
ha védeni szeretnéd magad, akkor inkább egy gumilövedékes puskát ajánlok pl omerta az olcsó és megbízható, de ha magadnál akarod hordani, akkor van gumis revolver is, de a paprika spray is rohadt fájdalmas(kipróbáltam, hát a hülyék haljanak meg=D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!