Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha az első diplomát fizetősön...

Ha az első diplomát fizetősön végzem, a másoddiplomát végezhetem államin?

Figyelt kérdés
Kétszer jelentkeztem pszichológiára államin, de nem sikerült, másodszor megjelöltem a magyar fizetőst felvettek és most oda járok. Biológia minort jelöltem meg, és jövőre kezdődik az is és elvileg magyar biológia tanár leszek, de amikor harmadikos leszek szeretnék újra felvételizni pszichológia alapra államilag támogatottra. Most készülök felsőfok angolra és szeretnék biológiából leérettségizni emelt szinten. Ha a magyaron az alapdiplomát fizetősön végeztem, attól függetlenül megmaradnak az államilag támogatott féléveim, és pszichológiát végezhetem államin? Azt hallottam, hogy beakarják vezetni, hogy a másoddiploma mindenképpen fizetős legyen. Igaz ez?
2011. jún. 3. 07:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, én is így csinálom és sok más ismerősöm is. :) Az elsőt én fizettem, így maradt 12 államis félévem amit még elhasználhatok. :)

Szerintem amíg nem vezetik be és úgy kezded el, akkor ez rád még nem vonatkozik majd. ;)

2011. jún. 3. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!