Egy-két ember kedvéért elindítanak egy meghirdetett tanfolyamot?
Figyelt kérdés
Regisztráltam egy tanfolyamra, aztán anyagiak miatt kiiratkoztam, most mégis van rá pénz (igen, tudom, komplikált egy kicsit), szóval visszairatkoznék, de most látom, hogy egy hónappal áttolták a tanfolyam indulását. Mennyi esély van rá, hogy az új időpontban tényleg elindul már a dolog?2012. febr. 28. 21:34
1/2 anonim válasza:
ugyanannyi mint máskor, ha nincs meg nekik a minimum létszám akkor nem fog elindulni, kérdezd meg hogy mennyi a legkisebb létszám amivel indulnak és próbálj meg embert gyűjteni hátha sikerül, anélkül csak várhatsz, hogy összejön e a létszám.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ezek hasznos tanácsok, köszönöm. :)
2012. febr. 29. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!