Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Felsőfokú szakképzésre államil...

Iriemaffia kérdése:

Felsőfokú szakképzésre államilag támogatott formában olyan ember is jelentkezhet akinek van már egy Bsc-s diplomája, és mennyire hasznosak ezek?

Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni üzleti szakmenedzser felsőfokú szakképzésre levelező tagozaton, államilag támogatott formában. A gond az, hogy nekem most lesz meg a Bsc-s diplomám Júniusban, és nem vagyok benne biztos, hogy diploma után is lehet jelentkezni támogatott formában.
2012. jan. 26. 17:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel a kettő más képzési szint, így jelentkezhetsz felsőfokú szakképzésben államira, feltéve, hogy az adott képzést meghirdették államin. Bár én a helyedben inkább valamilyen mesterképzést választanék, az időben ugyanannyi mint egy fsz, ott is szokott lenni általában levelezőn is állami és szerintem felsőfokú szakképzésben olyan nagyon sok újat már nem fogsz tanulni az alapképzéshez képest.
2012. jan. 27. 09:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Megjelölök mesterképzést is, csak azért utolsó helyre ilyet is szeretnék megjelölni, ha esetleg nem vesznek fel marketing Msc-re. :)

2012. jan. 27. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, jelentkezhetsz, de azt tudni kell, hogy összesen 12 államilag támogatott féléved van, abba bele kell férni, vagy ha felhasználtad mindet, utána már fizetni kell.
2012. jan. 27. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!