Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Most kezdtem el egy boltvezető...

Most kezdtem el egy boltvezetői tanfolyamot, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy maszek cégnél, be is fizettem a tanfolyam díjat is, meg a vizsga díjat is ( ami 30. 000 ft) a vizsga írásbeli részét sikeresen letettem, viszont a szóbelire nem bírtam bemenni, mivel autóbalesetem volt, és a tanfolyam vezető azt kéri hogy újra fizessem be a vizsgadíjat ( 30. 000 ft) Szerintetek mit tudok ilyenkor tenni? Mivel a vizsgán "rendkívüli" ok miatt nem bírtam megjelenni, és a vizsgát nem fejeztem be ( pedig pont azért kellene kifizetni a 30. 000 ft ot )
2012. febr. 16. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt hívják pech-nek.. Én panaszt tennék a cég vezetőjénél. Légy határozott, s akkor elsimítják a dolgokat. Ha nem, akkor megvannak a megfelelő szervek ahhoz, hogy tudj cselekedni. Megmondod, hogy amennyiben nem tesznek eleget kérésednek, akkor a felnőttoktatási intézetnél teszel panaszt, vagy valami hasonló. Ne hagyd magad, s állj ki a jogaidért. ;)
2012. febr. 16. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
kérjél ingyenes jogi tanácsadást
2012. febr. 16. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Marad a pót

vizsga

2019. febr. 18. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Végül mi

lett ?

2019. febr. 18. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!