Szerintetek mennyire hatásosak a tanulást segítő tréningek?
Figyelt kérdés
Hallottam már sokféle módszerről, agykontroll, stb, de nem tudom ez valóban használ-e, vagy csak átverés, mint sok más. Mi a tapasztalatotok? Milyen típusú tréninget ajánlatok, és kb mennyibe kerülnek ezek?2011. dec. 19. 16:10
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem teljesen átverés, viszont felesleges...
a legjobb kiegészítés tanulás mellé az egészséges életmód (sport, étel...)
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, persze, ezeket próbálom is betartani, de az a problémám, hogy leülök a könyv mellé, és mindenhol jár a gondolatom, csak ott nem, ahol kéne, nem tudok huzamosabb ideig (kb 10-15 percnél tovább:P :/) koncentrálni az anyagra. A tanulási módszerem sem jó valahogy...más sokkal gyorsabban tanul..:( Ezért gondoltam egy ilyen tréningre, mert eddig csak jót hallottam róluk.
2011. dec. 19. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!