Hogyan lehetek rádiós műsorvezető?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogyan lehetek műsorvezető egy rádiónál. Tudom, hogy nem egyből a Class FM-en leszek 6 órától, de ehhez milyen sulit érdemes elvégezni? A tanulmányi eredményemmel nincs gond, 440 pont körül járok.2011. máj. 8. 20:37
1/3 anonim válasza:
Szerintem ehhez a szakmához nem az iskola végzettség a legfontosabb. Sőt az iskola nagyon NEM fontos...a legtöbb híre "műsorvezetőnk" nem ezt tanulta az iskolában és ezért van ott ahol van, hanem tehetségesek. Az őstehetség a legfontosabb, ami ha benned van, van esélyed, ha nincs, akkor szerintem nincs értelem ezt tanulnod.
2/3 anonim válasza:
Szerintem valami média szakon nézelődj
3/3 anonim válasza:
A legtöbb rádióadón celebek a műsorvezetők, úgyhogy itt a válasz a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!