Van olyan tanfolyam, ahol kacsintani tanulnak az emberek? Agy könyv, amiben leírják hogyan kell?
Tanfolyamról, könyvről nem tudok (vicces a gondolata amúgy is...)
De leírom a saját tapasztalataimat, hátha segít.
Tinikoromig nem tudtam kacsintani, csak a jobb szememmel. Ha a balt akartam becsukni, csukódott vele a másik is. Nem tudom, miért, de tudni akartam mindkét szemmel.
Elkezdtem gyakorolni a következő módon:
Becsuktam a szemeim, és a balt lefogtam óvatosan a kezemmel. Miközben azt csukva tartottam lefogva, a jobbot kinyitottam, próbáltam úgy tartani. Illetve fel-le nyitottam a jobb szemem.
Nekem így sikerült megtanulni a bal szememmel is kacsintani, azóta is megy.
Meg kell tanítani az izmoknak.
Szerintem így neked is menne, gyakorold mindkét szemedre.
De fontos, hogy ne erőltesd túl sokáig! Ne fáraszt le a szemeidet! És nem nyomd erősen! Csak finoman tartsd csukva. A szemed egészsége a legfontosabb.
Utolso:
Mennyi ideig gyakoroltal? En is csak az egyikkel tudok, es mar probalgatom egy ideje, hogy a masikkal is tudjak.
Hali!
Én írtam le a gyakorlásomat.
Hát nem emlékszem már, hogy mennyi ideig gyakoroltam, az már vagy tíz éve volt...
Szerintem több hónapig is próbálgattam, de persze nem túl gyakran.
De a lényeg, hogy azóta tökéletesen megy, nem lanyhult a tudás :D
1500Ft/óra , Miskolcon megoldható !
Érd.: 06-70/297-04-52 (esküszöm nem emelt díjas !) , mondd , hogy Ürgével akarsz beszélni , és tudni fogom , hogy a tanfolyam miatt keresel !
Elérhető vagyok 23:00 és 06:00 között telefonon , hogy ne zavarjunk senkit !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!