Hogyan fejleszthetném 10 éves lányom rajzkészségét, sanos tanfolyam nincs a közelben, esetleg létezik ilyen könyv vagy dvd?
szia, 13 vok fiú én háromszor voltam egy nyári táborban, és most olyan önarcképet csináltam, hogy engem lepett meg, állatok olyan jól rájzolok, hogy nem is gondoltam volna...
kérlek nézdd meg ezt az oldalt, és ha lehet olvasd is el! hasznos..
és azon kívül ha beírod a keresőbe, hogy Hollósi Ágnes megtalálhatod a tábor pontos helyét és idejét! ez tök komoly ajánlom neked!
én voltam az előző, az a könyv amit az első mutizott, ugyanazt tanitja az Ági , csak az ami abban benne van már a "felnőtt" 13+ nak "ajánlott kategória" van egyfajta gyerek kurzus, még azt ajánlom, ez ugyanaz aprogram ami (a félig anyukám által alapított)Csendotól jött, Csattos Ilona tanítja "még", de ő a felnőtett...
sztem a gyereked az Ágihoz mennyen táborba, ahol igazán fejlesztheti a profizmusát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!