Nyáron 2 hetet fogok Pesten tölteni, addig értelmesen szeretném elütni az időt. Van vmilyen jó tanfolyam egy 16 éves lány számára?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 18:45
1/9 anonim válasza:
Fogalmazd már meg értelmesen mit akarsz kérdezni.
3/9 anonim válasza:
Felmegy Pestre, szeretne tanulni, és milyen ötleteink vannak, ami 2 hétre szól, és 16 évesek is végezhetik. Már ha jól értem. :D
4/9 anonim válasza:
Ja bocs, az nálam nem értelmes, h vki 16 évesen Pesten tanulni akar NYÁRON. Ha így van, akkor a válasz: ilyen nincs. 2 hetes tanfolyamok nem szoktak indulni.
5/9 anonim válasza:
Én meg úgy értem, hogy nyárig szeretne tanfolyamra járni.:)
6/9 anonim válasza:
Vagy várjatok. Még van egy értelmezésem. Akkor szeretne menni tanfolyamra, amikor nincs Pesten, mert más programja nincs nyáron.
Szerintem ez lesz. Én nyelvtanfolyamra megyek, hogy meglegyen a felsőfokúm meg ősszel megyek előrehozott emelt angol érettségire.
7/9 anonim válasza:
nos én a tanfolyamot most szabadidőtöltésnek veszem, és annyit tudok tanácsolni hogy egyél KFC-t mert az az országban kizárólag pesten és debrecenben van!
8/9 anonim válasza:
Na és a Burger Kinget se hagyd ki! Az csak a fővárosban van asszem.
Sztem úgy érti, hogy a pesti 2 hetes kiruccanásig értelmesen akarja tölteni az idejét.
Jó tanfolyam van egy rakás, a minap láttam olyat (nem viccelek!), hogy tanulj meg spriccelve élvezni. Pénzért tanítják!!! Itt tartunk.
Tanulj nyelvet, abban van a jövő.
9/9 anonim válasza:
sztem pesten kívül még csomó helyen van burger king, ahol én lakom ott is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!