Van olyan manikürös tanfolyam amin egy 14 éves lány is részt vehet?
Mindenképpen érettségi szükséges hozzá. Mivel a legtöbb helyen OKJ-s képzésben oktatják ezeket a szakmákat, ezeknek pedig feltétele. Nem tudom biztosan, de véleményem szerint a 16 éves kort is ki szokták kötni. Addig ha jól tudom, tanköteles vagy, és ha tanfolyamon tanulod, nem számít tanulói jogviszonynak. Kozmetikusnak tovább tudsz tanulni szakiskolában, de ott is érettségi, utána szakma felállásban tudod tanulni azt hiszem!
Sok szerencsét, és kitartást! Ne siess annyira dolgozni, lesz rá időd még bőven a nyugdíjig, élvezd még, hogy fiatal, szinte gyerek vagy:-)
Igen Köszönöm .
amugy sem ugy gondoltam hoyg most Dolgozni akarok. Egyetemre szeretnék még menni és stb .. szov az átlagom eddíg is végig nagyon jó volt . szoval nem akarok elveszni a nagytömegeben '' :P
De köszönöm szépen ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!