Milyen a tapasztalat 2F iskoláról?
Igen én voltam olyan "okos" hogy náluk tettem OKJ-t "számítástechnikai szoftverüzemeltető és webszerkesztő" címen... eszméletlenül drágán! Meg se kérdezd. (Fiatalkori baklövés...) Az oktatók rendesek és jók, csak hát a díj nem áll összhangban a szervezéssel, sem pedig a megszerezhető ismeretekkel.
Kevés. A lényeget már nem tanították meg, hogy a "profi webprogramozói" csoportba is befizessek, ha egyáltalán akarok valamit kezdeni vele. Mondjuk azóta autodidakta módon, lassabban, de szinte ingyen is fejlődök a témában.
Helyette internetet, segítő fórumokat, könyveket ajánlok. Ugyanannyit biztos el tudsz magadtól is sajátítani potom pénzért, gyakorlással, önzetlen emberek segítségével (bár lehet hogy tovább tart, de akkor se éri meg).
Sziasztok! Én elvégeztem a 2F-nél egy weboldal szerkesztői képzést és nagyon megvoltam/megvagyok elégedve vele ugyanis olyan tudásra tettem szert, amely segített abban, hogy a tanfolyam elvégzése után 3 hónapon belül állást találjak webdesign cégnél távmunkában. Azóta is a cégnél dolgozom, de már külföldi design megrendeléseket is kerestem; mindezt az interneten. Ezt csak azért írtam le, mert úgy gondolom, hogy főleg a gyeden/gyesen lévő anyukáknak igencsak jól jöhet néhány otthon, gyerek mellett elvégezhető munka. Nem kell sok munkára gondolni, de már havi 60 ezer forint plusz pénz is jól jöhet egy családnak és ezt vígan meglehet csinálni gyerek mellett is. Aztán ha majd a gyerek oviba megy többet is lehet dolgozni, így a határ a csillagos ég!
Szóval a 2F-nél olyan tudást szereztem, amely nélkül ma nem tudnék távmunkában weboldalakat készíteni. Hogy máshol is megszerezhető lett volna ez a tudás, kevesebb pénzért? Lehet, de számomra az az oktatási módszer, ahogy a tanár tanított, gyakorlat orientáltan és tényleges életszerű példákon keresztül oktatva, ami az életben is megállja a helyét, nemcsak a vizsgán, számomra mindent megért és nem utolsó sorban kaptam egy nemzetközi bizonyítványt (ami sokat segített a külföldi munka megszerzésében) és egy OKJ-s bizonyítványt is. Kinek ne érné ez meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!