Tanult itt valaki a miskolci Szemere Bertalan Szakképző Iskola, alkalmazott fotográfus szakán?
Pontosan milyen képzés érdekelne? Csak a fotográfus?
Mert Miskolcon van még az ArtDeco Szakképzőiskola, én ott tanultam, grafikus szakon, ott heti 2szer voltak az órák délután.
De őszintén szólva nem javaslom, se a Szemerét sem pedig az ArtDeco Szakképzőt.
Az ArtDeco tényleg rossz.
Barátnőm most fogja befejezni a 2 éves fotográfust a Szemerében. Az ő csoportjukban a közösség jó, ő szereti, nagyon tehetséges. A tanárai között van 2 nem teljesen normális, egyébként nem soka tanítják az OKJ-sokat. Van nagyon sok rajzi, meg gyakorlati órájuk és művtöri órájuk.
Szóval, inkább a Szemere.
Egyik volt osztálytársam divattervezést tanult ott, a másik grafikát. Hát sz*t se ért, ott is hagyták. A tanárnők nem járnak be órát tartani, ha mégis, akkor mindenről szó van, csak a tananyagról nem.
Arra van a suli, hogy az üzemeltetői (egy házaspár) felvegyék az állami támogatást az odajárók után, azt cső.
Na úgy látom ezért nem érdemes két évig itthon maradnom, úgy is meló mellett szerettem volna fényképész szakmát szerezni. Irány BP. Ott találtam egy jó kis sulit, ami szakmát is ad.
Akit érdekel :
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat! :)
Túl szép volt, hogy igaz legyen :)
Kár, hogy a képzés árából már egy félprofi tükrös gép is kijönne... A vizsgadíjak is elég vadak 40-50 ezer HUF.
Lehet, hogy a pénzt inkább szakkönyvekbe meg gépbe fordítom és megtanulom magamtól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!