Szükségük van fizika-matematika korrepetálásra a mai középiskolásoknak? Mondjuk egy nagyon felkészült, jó fej tanártól?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 19:59
2/5 anonim válasza:
Szerintem igen mert némelyik tanár nem nagyon tudja elmagyarázni az anyagot.
3/5 anonim válasza:
Az, hogy "szukseguk lenne",nem aranyos azzal, hogy ezt igenybe is veszik.
Szerintem nagyon szukseguk lenne ra. Epp ma irtam egy matek modszertani vazlatot.
Szerepelt benne a kor egyenlet, de maskepp is megoldhato volt a feladat. Amikor egy baratomnak atkuldtem atolvasasra, felhivta a figyelmem, hogy a mai 9-esek(gimnazium elso evfolyama!) nem tudjak mi az a koregyenlet.
Sok sikert!
4/5 anonim válasza:
Én mindkettőből jó voltam, de volt jó pár olyan osztálytársam, akire ráfért volna a különóra. de vagy pénzhiány miatt vagy csak mert nem érezték fontosnak, nem jártak korrepra. én úgy általánosságban azt gondolom, hogy nagy szükség van tényleg jól felkészült, türelmes, értelmes tanárokra.
5/5 anonim válasza:
Igen.
A 20.29-esnek: Honnan kellene tudniuk a kilencedikeseknek a kör egyenletét? az 11-es tananyag!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!