Lehetőleg ne szedjetek szét egy kérdés végett, köszi. Az OKTÁVOS gépjármű mechatronikai technikus felnőttképzéssel kapcsolatban milyen tapasztalatotok van? Leírásból nem sok minden derül ki. Köszi előre is a releváns válaszokat!
Én épp nemrég kezdtem el.
Hát elég vegyes tapasztalataim vannak, vasárnapi időpontot választottam, már 2 alkalmat lemondtak az eddigi 8-ból.
A műhelyben eddig kb fél percet voltunk, mert a Tanár Úr úgy ítélte meg hogy sokan vagyunk, pedig tényleg viszonylag jól felrszerelt tanműhely van, csak tényleg pici is.
6 könyvet kell megvenni, darabja 3000 forint körül van, nincsen benne a tandíjban. Munkaruhát viszont különösebben nem kérnek.
Eddig inkább elmélet volt, de azzal elég jól haladunk. Múlt héten írtunk egy érettségi szintű dolgozatot, 2 óra volt rá, én 8 oldalt írtam, de a könyvet lehetett használni, kiment a tanár.
Én igazából a másik ilyen felnőttképző centrumból, a Focusból jöttem át ide, mert ott borzalmasan volt megszervezve a gyakorlat, drágább, de úgy voltam vele, ha van saját műhelyük, helyben, akkor csak jobb lesz, egyelőre nem sokkal.
A titkársággal elég nehézkes kommunikálni, olyan dolgokat kell megkérdezni, amiknek teljesen egyértelműnek kéne lenni, hogy megmondják, például múltkor kiderült, hogy itt is van e-napló, de nem tudunk belépni, nem kaptunk azonosítót. Meg az is kiderült véletlenül, hogy a vizsga Dorogon lesz.
Ha érdekel más is, írj nyugodtan, ha már tudom, akkor szívesen segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!