Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Lehetőleg ne szedjetek szét...

Lehetőleg ne szedjetek szét egy kérdés végett, köszi. Az OKTÁVOS gépjármű mechatronikai technikus felnőttképzéssel kapcsolatban milyen tapasztalatotok van? Leírásból nem sok minden derül ki. Köszi előre is a releváns válaszokat!

Figyelt kérdés

nov. 5. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Én épp nemrég kezdtem el.

Hát elég vegyes tapasztalataim vannak, vasárnapi időpontot választottam, már 2 alkalmat lemondtak az eddigi 8-ból.

A műhelyben eddig kb fél percet voltunk, mert a Tanár Úr úgy ítélte meg hogy sokan vagyunk, pedig tényleg viszonylag jól felrszerelt tanműhely van, csak tényleg pici is.

6 könyvet kell megvenni, darabja 3000 forint körül van, nincsen benne a tandíjban. Munkaruhát viszont különösebben nem kérnek.

Eddig inkább elmélet volt, de azzal elég jól haladunk. Múlt héten írtunk egy érettségi szintű dolgozatot, 2 óra volt rá, én 8 oldalt írtam, de a könyvet lehetett használni, kiment a tanár.

Én igazából a másik ilyen felnőttképző centrumból, a Focusból jöttem át ide, mert ott borzalmasan volt megszervezve a gyakorlat, drágább, de úgy voltam vele, ha van saját műhelyük, helyben, akkor csak jobb lesz, egyelőre nem sokkal.

A titkársággal elég nehézkes kommunikálni, olyan dolgokat kell megkérdezni, amiknek teljesen egyértelműnek kéne lenni, hogy megmondják, például múltkor kiderült, hogy itt is van e-napló, de nem tudunk belépni, nem kaptunk azonosítót. Meg az is kiderült véletlenül, hogy a vizsga Dorogon lesz.

Ha érdekel más is, írj nyugodtan, ha már tudom, akkor szívesen segítek!

nov. 6. 06:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Valahogy jókat semmilyen képzésről nem hallani. Ez a fehervari lenne? Milyen napokon van tanítás?
nov. 10. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem, én a Budapesti műhelyükbe járok.
nov. 10. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!