Technikusi képzésre meddig lehet jelentkezni? Érettségim és más nappalin szerzet technikusim van, ez felnőttképzés lenne.
Figyelt kérdés
Gépgyártástechnológiai technikus végzettséggel rendelkezem, amelyet öt év alatt szereztem meg az érettségivel együtt. Bár a tanulmányi időszak alatt a fizika tantárgyon belül különösen érdekelt az elektronika sőt imadtam, sajnos önálló tantárgyként nem szerepelt a tantervben, mindössze egy kevés mechatronika volt a gépészet mellet, de szándékomban áll az elektronika területén további ismereteket szerezni, és ezt a gépészeti tudással ötvözni, azonban őszintén szólva, az elektronika világa sokkal jobban vonz, mint a gépészeté. Ezért érdeklődöm az erősáramú elektrotechnikus képzés iránt.aug. 14. 19:41
1/3 anonim válasza:
kérdezd meg az iskolát ahova jelentkezni akarsz
2/3 anonim válasza:
Az erősáramú elektrotechnikus csak másodsorban foglalkozik elektronikával. Elsősorban elektrotechnikával foglalkozik..
3/3 anonim válasza:
Én ma iratkoztam be technikusi képzésre Pécsen. Nekem azt mondták előző héten mikor hívtam őket, hogy aug 20-át követően minden munkanapon. Illetve ezelötti heteken minden szerdán.
Természetesen ez iskolánként változhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!