Lehetséges hogy csalás áldozata lettem?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok. Rengeteg helyre leadtam az önéletrajzom több platformon így nyomon követni elég nehéz. Nem tudom pontosan melyik üzletbe, de email-ben leadtam az önéletrajzom. Válasznak azt kaptam hogy ezt a pozíciót már betöltötték, de nyitnak új dohányboltot oda felvennének amennyiben leteszem a lottó terminálkezelői tanfolyamot ami önköltséges (50.000 Ft.). Pár napja levelezünk, nagyon kecsegtető ajánlat. Ellenben vannak gyanús cselekvések. A valódi cégnek nem egyezik az email címe azzal az email címmel akivel én levelezem. A valódi cég számla száma nem egyezik azzal a számla számmal amire utalnom kéne. Amikor utalni szeretnék és beírom a számla számot automatikusan oda teszi a számla tulajdonos nevét ami nemcsak hogy nem egyezik azzal a névvel amit nekem megadott, de “Paypal”-al kezdődik. Más is kapott ilyen ajánlatot? Ez szerintetek átverés? Örülnék ha nem lenne az.szept. 16. 16:50
1/3 anonim válasza:
Nyilván átverés. Semelyik munkáltató nem fogja kérni, hogy pénzt utalj neki, hanem levonja az első béredből.
2/3 anonim válasza:
Igen sajnos, ez áverés, semmiképpen nem valós.
3/3 anonim válasza:
Énis most kaptam ilyen ajánlatot, érdekelne mi lett belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!