FEAST tesztről gondolatok?
Sziasztok!
Már az elején leszögezném, hogy puszta kíváncsiság indokolja a kérdést, de az igen erős.
Semmi olyan szándékom nincs, hogy majd az itteni válaszokból “készülök” rá. Nem is feltétlen érdekelnek konkrét kérdések, feladatok.
Egyszerűen tapasztalatok, inspirációk, gondolatok érdekelnek a tesztről és a világról, ami körbeöleli.
Most volt múzeumok éjszakája, melynek keretein belül ellátogattam az Arroparkba. Ez egy rettentő magas érdeklődést keltett bennem a légiforgalmi irányítás felé.
A FEAST-ről sokat olvastam neten, mondhatni csomó mindent tudok róla, ami neten elérhető.
De érdekelnek valós tapasztalatok.
Egy próbát megér, úgyis elsősorban a teszt dönti el, hogy való-e Neked ez a szakma.
Évekkel ezelőtt voltam, én a Feast I-en kiestem. Neten volt gyakorló, azt megcsináltam, egész jól is sikerült, de nagyon más éles helyzetben. Nehezebb koncentrálni úgy, hogy csak egyszer van lehetőség valaha is megpróbálni, sokkal inkább érezni hogy szorít az idő, gyorsan kell megoldani a feladatokat, nagyobb is így a hibázás esélye.
A feladatok úgy emlékszem elég hasonlók ahhoz amik fent vannak gyakorolni, annyi hogy itt a feladat bemutató és az éles között volt pár gyakorló lehetőség tét nélkül.
Jó volt kipróbálni, érdekes volt, de kiderült hogy nem tudok elég gyorsan elég sok felé figyelni, megjegyezni... Úgyhogy annyira nem bánom, inkabb megnyugtató hogy elég rendesen megválogatják az irányítókat.
Úgyhogy ha érdekel próbáld meg, veszteni valód nincs, érdemes is inkább minél fiatalabb korban esélyt adni neki (jobban fog akkor még az agy, másfelől elég nevetséges a fizu a képzés alatt, úgyhogy jobb minél előbb túl lenni azon az időszakon).
Tanácsot nem igazán tudok adni, angolból tudsz max készülni, amúgy meg vagy megy vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!