Mi az első gondolatod, ha valaki azt mondja, hogy már más szakra is járt ez előtt?
Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 11:15
1/12 anonim válasza:
Az, hogy vagy több dolog érdekli, vagy rájött, hogy a másik mégsem tetszik neki/nem neki való.
2/12 anonim válasza:
Tévedett. Azt hitte érdekli a szak, vagy könnyebb, és váltott. Vagy elvégezte azt a szakot, és átjött egy olyan szakra ami szintén érdekli.
3/12 anonim válasza:
Nem jött be neki az előző. Mit gondolnék?
4/12 anonim válasza:
"milyen szakra?"
Pl mérnökinfóról váltott proginfóra vagy szabadbölcsészről?
Mennyire más volt az előző. Aztán megkérdezném, hogy miért.
Meg ilyen gondolatok, hogy mennyire értékelem a saját szerencsémet, hogy én tudom mit szertnék.
5/12 anonim válasza:
Sorstárs :D Jól elsztorizgatnánk róla.
6/12 A kérdező kommentje:
Egy könnyebb szakról egy nehezebbre karon belül.
Akkor az csak az én fejemben van, hogy biztosan egyből azt gondolják, hogy kibuktam, nem ment vagy ilyesmi.
2022. júl. 15. 16:14
7/12 anonim válasza:
Kit érdekel ki mit gondol? Miért foglalkozol ilyenekkel? A cél a diploma, azért vagy ott, hogy azt szerezz, és tanulj, nem azért hogy más emberek gondolataival foglalkozz.
8/12 A kérdező kommentje:
Szeretnék barátokat is szerezni és jó viszonyban lenni a szaktársaimmal. De igaz, túl sokat foglalkozok mások véleményével.
2022. júl. 15. 17:17
9/12 anonim válasza:
Nézd, akinek elmondod annak gondolom az okát is elmondod, a többiek meg honnan tudnák?
Én pont olyat ismerek, aki váltott, aki nagyon okos volt.
10/12 A kérdező kommentje:
Igazad van :)
2022. júl. 15. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!