Ha ló terapeuta szeretnék lenni, van olyan szakközépiskola, ahol annak képeznek ki?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg lovasoktatónak. És ha lehet bentlakásos legyen2023. szept. 20. 18:47
1/10 anonim válasza:
Igen, a Zsigmondy Vilmos Lóterapeuta középiskola lesz a te helyed. Bentlakásos.
2/10 anonim válasza:
én idén végeztem a fentebb említett iskolában . oktatás kiváló és meglepő vendégelőadók is voltak , ló bizalmának elnyerését pl cicciolina oktatta
3/10 anonim válasza:
Etológus képzés foglalkozik az állatok pszichológiájával. Kutatást pedig végezhetsz majd akár a lovakról is.
Lovas oktatóhoz pedig szerintem a lovászt végezd el.
4/10 anonim válasza:
Előző vagyok, lovas sportoktató képzes de csak gyakorlattal. Ha ez nincs akkor etológia mardt emelt biosszal.
5/10 anonim válasza:
Nem lehet hogy lovasterapeutára gondolsz?
7/10 anonim válasza:
Az összes tanító és tanárképző az.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, főképp az 1.-esnek!:) Utánanézek
2023. szept. 20. 21:12
9/10 anonim válasza:
Lóterapeuta szó egybe kell írni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!