Mennyi időbe telik mire megszerzem a jogsit 0 bukással?
Ez sok mindentől függ, tőled is. Mennyit tudsz menni vezetni, milyen gyorsan tudod átrágni magad a kreszen stb.
Az elsősegélyt már akár most is leteheted, kezdhetsz azzal, az nincs semmilyen időponthoz kötve, csak anélkül nem adják ki a jogsidat. Viszont a kresz az ugye muszáj (nyilván), kötelező valamilyen oktatáson is részt venni, vagy személyesen vagy online, utána jelentkezned kell vizsgára, sikeresen teljesíteni, ehhez ugye rendesen meg kell tanulni és begyakorolni a kreszt, ha azt akarod, tutira meglegyen elsőre. Utána mehetsz vezetni, minimum 30 óra, ha heti 2x2 órára mész, akkor kb 2 hónapot kell rászámolni.
Én szeptember elején kezdtem az egészet, október végére teljesítettem a kreszt (online csináltam), november közepén mehettem vizsgázni, elsőre sikerült. Most az elsősegélyt tanulom, legközelebb abból megyek vizsgázni, vezetni csak tavasszal tudok elkezdeni, ha minden jól megy, nyárra meglesz a jogsi, de ha szerencsém van, akár májusban is meglehet.
Szerintem azért minimum fél évvel nem árt számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!