Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Valaki ért a repülős jogsi...

Valaki ért a repülős jogsi megszerzéséhez?

Figyelt kérdés
Van valami követelmény idegennyelv vagy előképzettség, munkalehetőség majd vele?
2022. aug. 26. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tele van a net infóval:

[link]

A youtube-on meg képzett pilóták mondják el ennek a folyamatát.

2022. aug. 26. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Követelmény rengeteg van, és nyelvet is kell tudni szinte profin. De egymillió oldal foglalkozik ezzel. A Google a barátod.
2022. aug. 26. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nem repülős jogsi, hanem szakszó.
2022. aug. 26. 15:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Épp ez a bajom, annyi oldal meg xyz képzés, hogy fogalmam sincs mi van.
2022. aug. 26. 16:39
 5/6 A kérdező kommentje:
2. Oda is az angol kéne?
2022. aug. 26. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:

5, igen. Angol minimum középfokon, de inkább felsőfokon. Ha ez nincs meg akkor már most felejtsd el, vagy kezdj el tanulni még ma.

Egyébként Nyíregyházi Egyetem, ott egy félév X millió forint(emlékeim szerint 2,4 millió, de biztosat csak a Felvi.hu írhat).

Beugró egy matematika emelt, vagy ha nem az, akkor fel van sorolva, hogy miből lehet választani. Én a helyedben egy fizika emeltet biztos csinálnék egyből, mert a szakma műszaki részét erősen érteni kell majd. De lehet mellé raknék egy matekot is.

Most más szakon vagyok, de ha egyszer lesz elég pénzem én is szívesen megpróbálkoznék ezzel a szakkal. Aztán, hogy lesz-e valaha X tízmillióm kifizetni a tandíjat, azt egyelőre még nem tudom, de úgysem holnap akarom kezdeni az egészet, mert igen drága mulatság, diákhitelbe meg nem akarok belemàszni.

2022. aug. 26. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!