Valaki ért a repülős jogsi megszerzéséhez?
5, igen. Angol minimum középfokon, de inkább felsőfokon. Ha ez nincs meg akkor már most felejtsd el, vagy kezdj el tanulni még ma.
Egyébként Nyíregyházi Egyetem, ott egy félév X millió forint(emlékeim szerint 2,4 millió, de biztosat csak a Felvi.hu írhat).
Beugró egy matematika emelt, vagy ha nem az, akkor fel van sorolva, hogy miből lehet választani. Én a helyedben egy fizika emeltet biztos csinálnék egyből, mert a szakma műszaki részét erősen érteni kell majd. De lehet mellé raknék egy matekot is.
Most más szakon vagyok, de ha egyszer lesz elég pénzem én is szívesen megpróbálkoznék ezzel a szakkal. Aztán, hogy lesz-e valaha X tízmillióm kifizetni a tandíjat, azt egyelőre még nem tudom, de úgysem holnap akarom kezdeni az egészet, mert igen drága mulatság, diákhitelbe meg nem akarok belemàszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!