Hűtő és szellőzőrendszer szerelő OKJ vizsgán kell számolásos feladatot megoldani?
Igen kell.
Bölcsődei matek elég hozzá.
Google: Hűtő- és szellőzés szerelő/légtechnikai rendszerszerelő/ írásbeli vizsga
Első találat, nive.hu
És nem, nincs ilyen tanszék, sima középiskolàban tanítják, két éves szakma felnőttképzésen.
Szívesen.
Nálam ez az az első, a nive.hu a második, Firefox-szal. Nem ez a lényeg, hanem, hogy ebből akár elkezdhetsz készülni, de szerintem inkább ne erőltesd:-)).
Sok sikert, a lényeg, hogy majd jól megélj belőle.
Én kazános tanfolyamokat jártam, ott is volt matek, de jóindulatú tanárok mintapéldákkal felkészítettek a vizsgára. Ez valószínűleg veled is így lesz.
91 után több tanfolyam, erőműből mentem nyugdíjba, kezelni most is tudnám a berendezéseket, de a matek részére, miután nem kellettek, nem emlékszem, elő kellene venni az irományokat, de már nincsenek meg:-), utódoknak odaadtam, nemcsak matek dolgokat.
A kérdésed után elsőre rosszul ítéltem, bocs.
Még
egyszer sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!