Írjatok nagyon sokan! Kérek minimum 100 kommentet! Ez rekord lesz De irjon mindenki?
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 14:24
42/70 anonim válasza:
nem ez a rekord, hanem az ha fel tudsz tenni egy olyan kérdést amire valóban megérkezik a 100+ válasz.
43/70 A kérdező kommentje:
jol van nem tökmindegy mit irtam ki????
2010. szept. 28. 14:27
47/70 anonim válasza:
szerintem irj vm olyan kerdest, hogy ket ember essen egymasnak, s akko biztos, meghaladod a rekordot. Sőt, ha tokhuylenek adod ki magad, akkor is :p
48/70 anonim válasza:
dezoksziribonukleinsav :D ez egy űj szó amit tegnap tanultam bioszórán....
49/70 skorpiozeiss válasza:
mi ez a hülyeség!? Ez nem is kérdés! Amúgy biztosan meglesz, mert ezt nekem úgy küldte el a gép, hogy a hét legérdekesebb kérdései között asszem a negyedik volt, vagy valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!