Írjatok nagyon sokan! Kérek minimum 100 kommentet! Ez rekord lesz De irjon mindenki?
Mielőtt megszólalsz, gondolj bele, szebb-e minta csend, amit megtörsz vele....
Szia. Ez nem neked szól, csak tetszős nekem.
ja amugy semmi semmi... semi különös csak unatkoztam egyik nap!!!!! csak ezért irtam ki ... XD
(unaloműzés) stb
az egyéb kategóriába jobban illene.
No, de lásd, tőlem is kapsz egy hozzászólást legalább :)
Empíriokriticizmus
A gyengébbeknek:
A "tapasztalat kritikája"; idealista filozófiai irányzat a XX. sz. elején, amely összefügg a fizika korabeli válságával s az ezt kifejező fizikai idealizmus iskolájával is. Az empíriokriticizmus megkísérelte leválasztani a tapasztalatról az anyagot, a szükségszerűséget, az okságot, s ennek eredményeként a világot "semleges elemek" halmazává nyilvánította. "Materializmus és empíriokriticizmus" című munkájában Lenin leplezte le e filozófiai irányzat reakciós társ. szerepét. (A magyarázat copy...)
Én írok valamit, ami igaz.
Aki strébernek titulál egy okos embert, az irigységből teszi.Ezt általában a buták csinálják.Tapasztalatból tudom!Rem. tanul belől az,aki sérteget másokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!