Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Csak AWI hegesztésre lehet...

Csak AWI hegesztésre lehet alapozni?

Figyelt kérdés

Az eredeti szakmám vízvezetékszerelő, de váltanék.

Tetszik az AWI hegesztés, de csak ez az egy eljárás érdekel.

Érdemes csak ezt az 1 eljárást megtanulni vagy önmagában nem ér semmit csak az AWI minősítés és kell(ene) más is (CO2,MMA stb)

2022. máj. 21. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Sztem jelenleg az eredeti szakmád is keresett, de a hegesztő is az. Az ország melyik részén vagy amúgy?
2022. máj. 22. 08:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Fejér és Pest megye között ingázom. Itt vagyok pont a határon.
2022. máj. 22. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ hol szeretnél dolgozni, mármint melyik országban
2022. jún. 15. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Német nyelvterületen

2022. jún. 16. 21:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Azon belül mindegy nekem

(Bocs ez lemaradt az előzőről)

2022. jún. 16. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Német nyelvterületen TÜV minősítés kell, az okj ott semmit nem ér.

A németeknél ha egyfajta hegesztéshez értesz, jelen esetben WIG (és van TÜV) akkor nem kell parázz.

A gond inkább a munkatapasztalat hiánya, mivel sok helyen nem szívesen alkalmaznak kezdőket. De külföldön TÜV minősítéssel könnyebb mintha Magyarországon próbálnád (feltéve ha tudsz legalább A2-es szinten németül, ami azért nem nagy was ist das)

2022. jún. 17. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!