Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Tudtok ajánlani valami normáli...

Tudtok ajánlani valami normális tananyagot hegesztésről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon szeretnék érteni a hegesztéshez, és már egy ideje nézegetek utána a dolgoknak, de mivel sok ilyen olyan oldalról szedtem össze az eddigi "tudásomat", így egyre inkább azt érzem hogy egyre kevesbé értem a miérteket, és minél többet olvasok utána a dolgoknak, annál több kérdésem merül fel.... Szóval ismertek olyan tananyagot, amiben nagyjaból minden le van írva, elejétől a végéig? Rengeteg oldalt végigböngésztem már,de folyton úgy érzem hogy egyik a másik ellen beszél, vagy amit egyik oldalon olvastam és értettem, az a másikon teljesen összezavart.... Ez nyilván az én tudatlanságom miatt van, de ezért keresek egy jól összeszedett, minél több mindenre kiterjedő tananyagot. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna ajánlani valamit! Köszi!

2020. márc. 1. 16:45
 1/2 anonim válasza:

A legjobban szerintem azzal jársz ha veszel vagy kikölcsönzöl olyan szakirányú könyveket amire szükséged lenne. Pl.: lánghegesztésnél nem hiszem, hogy nagyon érdekelne hogyan készül az acetilén gáz, de jó ha minden információ le van benne írva, főleg baleset elkerülése végett.

Ajánlani tudom pl. ezt a könyvet, én is ebből tanultam sok mindent:

[link]

Viszon érdemes más kifelyezetten hegesztéstechnikai könyveket is átnézni.Nem vagyok mindent tudó de, ha van valami amiben segíthetek írj nyugottan.

2020. márc. 10. 19:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, veszek majd ehhez valo irodalmat! Egyenlore tul sok kerdesem lenne ahhoz hogy barmit is megkerdezzek, de majd ha megvettem a konyvet, es maradtak kerdeseim, lehet felkereslek! Koszonom szepen!
2020. márc. 16. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!