Hogy néz ki a MÁV-START-nál egy mozdonyvezető gyakornoki állásinterjú?
Sziasztok. Mozdonyvezető gyakornoki állásra szeretnék jelentkezni Székesfehérváron. Aki a közelmúltban jelentkezett ilyen munkakörbe, tudna esetleg nyilatkozni, hogyan zajlik egy állásinterjú?
Jelenleg egyébként az OE-NIK-en tanulok, 4. félévemben vagyok, és váltanék a mozdonyvezető képzésre a Start-nál. A jelenlegi egyetemi hallgatói jogviszonyom okozhat hátrányt (természetesen ha felvesznek, akkor kiiratkozom az egyetemről)? Továbbá az lenne a kérdésem, hogy így 21 évesen egy gyakornoki állásra jelentkezésnél, amihez ugye nem kell túl sok előfeltétel, mit kell kiemelni az önéletrajzban? Illetve milyen típusú önéletrajzot kell itt használni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2
Most meglepődtem, anno csináltam egy 9 hónapos munkaügy által finanszírozott hegesztő képzést, ugyan ilyen jellegű feladatok voltak ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!