Jogosítvány szerzés közben ha hibázik a tanuló, meg engedett hogy az oktató kiabál örjöng ? Szerintetek váltani kelene oktatót?
Amikor én tanultam, és az első órán a belváros felé indultunk, és a zebránál lelépett a gyalogos, erre az oktató elkezdett kiabálni, hogy taposd agyon az anyaszent.....
Részeg volt.
Igaz ez 53-éve volt, teherautóval.
Elsőre levizsgáltam, és azóta se volt balesetem.
De sok itt a ne bánts virág!!!!!!
Igen is úgy hatásos ha van valami nyoma.
Én 20 éve vizsgáztam de úgy kiabált velem az oktató az autóba ,hogy szinte féltem az elején.
Aztán rájöttem,hogy tényleg így kell néha beszélni,hogy eljusson az agyunkig az infó!
Tudjátok,az idő elteltével sokminden eszembe jutott ami akkor rosszul esett,hogy kiabálva mondja a magáét!!
Már megértettem mennyi jó dolgot tanultam akkor tőle amit most hasznosíthatok!!!!
és igen azért mert olyan erőteljesen mondta akkor... örökre megjegyeztem!
12
Az írásodon látszik, hogy nem vagy egy IQ-bajnok. Az ilyenekkel bizony tényleg kiabálni kellett valószínűleg.
Vàlts!!
Énis vàltottam és nem bàntam meg. Legelső óràn màr ordibàlt ,akinek nincs ehhez türelme ne legyen oktató. Elvégre nem azért fizet az ember hogy leorditsàk a hajàt, hanem hogy megtanítsák vezetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!