Jogosítvány szerzés közben ha hibázik a tanuló, meg engedett hogy az oktató kiabál örjöng ? Szerintetek váltani kelene oktatót?
Az első oktatóm a legelső órán kiabált velem, mert nem kezeltem jól a kuplungot.
Akkor ültem először a volán mögött, persze, hogy rosszul kezeltem.
Egyszerűen sok stressz érte a munka során, és oda voltak az idegei. Általában két tanuló ült az autóban, váltottunk egymást, és láttam, hogy nem csak velem bánik így.
Azokkal volt kedves, akik már kisgyerekként tanultak vezetni, csak épp a papír hiányzott még.
A vizsgán nem kiabált, de roppant feszült arca volt, én is feszült lettem tőle.
Persze megbuktam.
Egy ideig hagytam is az egészet.
Aztán a főiskolán egy kedves lány mondta, hogy a férje autós oktató. Tettem egy próbát, ő sokkal kedvesebb volt, úgy kezelt, mint a felsége barátnőjét, sosem emelte fel a hangját.
Átmentem.
Már majdnem 10 éves a jogsim.
Csak azt bánom, hogy nem váltottam oktatót hamarabb.
Válts! Ha nincs türelme, ne oktasson!
Panaszt is tehetsz.
Fizetsz az oktatásért, nem keveset.
Válts!
Én sem bírom a túlzott szigorúságot.
Mikor a vezetést tanultam, örültem, hogy nem egy másik oktató céghez jelentkeztem. Azok hiába voltak eredményesebbek, kiabáltak a nebulókkal, ami engem roppant feszélyez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!