Mostanában miért megy ennyire nehezen embereknek a jogosítvány szerzés, vagy ez régen is így volt csak akkor még nem terjedt el ennyire?
Régen sem volt más, sőt talán még nehezebb volt, ha esetleg régebb óta vezetsz és megpróbálsz visszaemlékezni mi volt 10 éve...
Ma sokkal több a szerencsétlen, fogalmatlan idióta és az őrült az utakon, mint régen. Nyilván nem csak emiatt, de szerintem vastagon benne van ez is.
Sajnos az is benne van, hogy sokszor anyagi okokból összejátszik az oktató és a vizsgáztató. Ha a forgalmin megbuksz, plusz órákat kell venned és a vizsgadíjat is újból ki kell csengetned. A nagybátyám vizsgabiztos volt, már nyugdíjas, ő mesélte, hogy megy ez.
A saját oktatóm annyit mondott, mikor leforgalmiztam (nekem is harmadjára sikerült) hogy nagyon magasak az az elvárás, hogy tökéletesen vezessen valaki 30-40 óra után, mert az nagyon kevés. Városban annak is nagy része csak dugóban araszolás, nehéz vele tapasztalatot szerezni.
Előző vagyok: Már a rutinvizsga sincs, ezért sok oktató egyből forgalomba viszi a tanulót, ezért nehezebben fognak menni a manőverek is, márpedig jól meg lehet bukni egy elbaltázott parkoláson, míg jogsival rendelkezőként szépíthetsz az elrontott manőveren ahányszor akarsz, vizsgán csak egyszer javíthatsz bele.
Nekem szerencsém volt, kijártunk a rutinpályára, nem is a manővereken buktattak meg. Egyszer benéztem egy egyirányú utcát (elsőre, ez tényleg az én hibám volt), aztán viszont összevissza pontokat vontak le de konkrét okot nem tudott mondani a vizsgabiztos, csak hogy nem voltam elég magabiztos...
Régen is így volt, csak akkor nem volt facebook csoport a rinyálóknak.
Akár nézd vissza a gyakorin a régi jogsis kérdéseket.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=forgalmi+vi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!