Kerdezoke kérdése:
ELTE Anglisztikán irodalomból olvasmányok csak ajánlottak vagy várhatóak kötelezőek is?
Figyelt kérdés
Azért kérdezném ezt, mert azt hallottam, hogy az SZTE-n nincsen kötelező olvasmány anglisztikán, de nem tudom, hogy más intézményekben hogy működik ez a rész.
Köszi a válaszokat előre is!
2022. febr. 2. 09:37
1/5 anonim válasza:
Van kötelező olvasmány ELTE anglisztikán, nem is kevés. 4 különböző irodalomtörténeti korszakot lefedő kötelező tárgy van a képzés során, mindegyikhez elég hosszú olvasmánylista tartozik (néha mondjuk van ahol több mű közül te választhatsz).
2/5 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy nincs kötelező olvasmány. Sőt, elég sok van.
3/5 anonim válasza:
Miért? Ha csak ajánlott, nem akarod elolvasni???
4/5 anonim válasza:
3, Bármilyen egyetem bármilyen szakán az ajánlott irodalmat csak akkor fogja elolvasni bárki is, ha belefér az idejébe vagy egyéb okból különösen érdeklődik/szüksége van rá. Ez nem bölcsész specialitás.
5/5 anonim válasza:
Minden egyetemen jó sok kötelező olvasmány van, hogyne lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!