Bármely egyetemen van anglisztika alapképzés elvégzése után lehetőségm angoltanár mesterképzésre jelentkeznem?
Hello!
Nem igazán jártam eddig semminek utána a továbbtanululással kapcsolatban. ELTE nyíltnapon elmagyarázta nekem a PR-os hogy BA után szükségem lesz egy MA-re és után egy 1 éves képzés révén angoltanár válhat belőlem.
én a hülye fejemmel bele sem gondoltam hogy mi lesz ha nem vesznek fel az ELTE-re, tavaly, tavalyelőtt felvettek volna de ki tudja mi lesz idén... a Pázmányon például ugyan így lehetek angoltanár? BA+MA-> Tanári MA Vagy ez csak az ELTE-n megy így?
Köszönöm! Gondolom elég hülye a kérdés.
Angoltanár mesterre NEM lehet menni közvetlenül anglisztika BA után.
Angoltanár mesterre LEHET menni: anglisztika BA + anglisztika MA után VAGY anglisztika BA + anglisztika MA közben el lehet már kezdeni (1 lezárt anglisztika MA-s félévved elkezdheted a tanári mestert, lehet párhuzamosan csinálni a két mestert).
Bármelyik szakot bármelyik egyetemen csinálhatod.
Mehetsz osztatlan tanárképzésre, ahol 5 év alatt két szakos tanár leszel. De nem véletlen, hogy sokan nem akarnak kapásból erre elköteleződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!