Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Most vidéken mennyibe lehet...

Most vidéken mennyibe lehet megcsinálni egy C,D jogositványt egyszerre?

Figyelt kérdés

Amiket hírdetnek a weboldalak azok reálisak?

C = 237 700 FT

D = 222 600 ft

Összesen: 460 300

Ha buszsofőr akarok lenni ezen felül mi kell még?

Forrás: [link]

[link]

2021. nov. 5. 17:13
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia.

Én most csinálom a C kategóriás jogsit egy kisebb-nagyobb szomszédos városban.

Úgynéz ki a téma, hogy beiratkozol, és ott helyben már ki kell fizetni 60.000Ft-ot. Ez a KRESZ tanfolyam díja (én e-learningen csináltam). + vizsga díj 13.800Ft (3×4600Ft)

Eddidg még "csak" 73.800Ft-nál járunk.

Ez után kell egy BÜ tanfolyam és vizsga. 4 alkalom (változó, van ahol 3-5 alkalom is lehet) volt. Még a vizsga nincsen meg nekem, csak a tanfolyamon voltam. Erre várok jelenleg is. :D

Pontos összegre nem emlékszem, de talán ez is 40-50 között van. Már előre befizettem a vizsga díjat is.

Ez után RUTIN tanfolyam és vizsga. Ez már megvan.

Ez is 71.500Ft környéke volt. Ebben benne van a 3 óra rutin vezetés és vizsga, valamint a rutin pálya használati díj stb.

Ez után lesz még nekem a vezetés, ami lesz 30 óra. Na most ezt beszorozzuk 8000Ft-al, akkor rögtön kijön, hogy a forgalmi vezetés díja összesen 240.000Ft lesz. :D És akkor a vizsga díj, ami azt hiszem 11.000Ft környéke lesz. Nem tudom pontosan. Én már mondjuk csak jövő évben tudom befejezni. Szerintem tavasz környékén. (Főleg munka mellett.)

Szóval alsó hangon 400.000Ft-ba fáj a sima "C"-s jogsi manapság. Itt nem 4-6.000Ft egy óra vezetés, mint "B" kategóriánál. :D

2021. nov. 10. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!