Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Most vidéken mennyibe lehet...

Most vidéken mennyibe lehet megcsinálni egy C,D jogositványt egyszerre?

Figyelt kérdés

Amiket hírdetnek a weboldalak azok reálisak?

C = 237 700 FT

D = 222 600 ft

Összesen: 460 300

Ha buszsofőr akarok lenni ezen felül mi kell még?

Forrás: [link]

[link]

2021. nov. 5. 17:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Öhm, ezek rohadt jó árak...

Én a C-t 300 ezer forintért csináltam, a város legszarabb teherautójával és bukás nélkül...

2021. nov. 5. 17:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezen kívül milyen költségekre kell számolni?
2021. nov. 5. 17:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Gki tanfolyam, ami a C-nél 160 ezer volt, a buszost nem tudom pontosan, az valami 180 körül. Kell egy Páv2 az 8310 forint, egy 102-es orvosi alkalmassági, az is valami 8 ezer forint+ kell egy sofőrkártya az is kb egy 10-es
2021. nov. 5. 17:32
 4/11 A kérdező kommentje:
GKI tanfolyam C-re is kell, vagy elég a D-hez is? Én buszsofőr akarok lenni
2021. nov. 5. 17:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Elég a D-re, a C-re csak akkor kell, ha azzal is akarsz munkát vállalni.
2021. nov. 5. 17:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Hmmm, és ez a GKI nehéz dolog?
2021. nov. 5. 17:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát, mindenki mondta nekem is hogy "jajj, sok felesleges dolgot kell tudni, ez a legnehezebb része... Stb"

Nekünk annyiból állt hogy elkezdtünk 40 kérdéses teszteket kitölteni. Ha 10-et hibáztál ez még jó (ez vizygán is így van), ha nem értettünk v.mit, akkor megbeszéltük.

Csodálkoztam, hogy miért nem tanulunk semmit, csak teszteket töltünk ki, ami már szinte fejből megy hibátlanra.... A vizsgán 3×40 kérdéses teszt volt, mindeggyikre 40 perccel. Én 10 perc alatt egy hibával megcsináltam, nem meglepő módon ugyanazok a kérdések voltak.

Az esettanulmányt is megkaptuk, nem mondták ki hogy vizsgán is ugyanaz lesz, csak nagyon szigorúan vették hogy azt a 10 kérdés válaszait hibátlanul tudjuk. Szóval 78 ponttal az is meg lett. (50 kell minimum)

Utánna volt 3×2 óra forgalmi vezetés meg egy vizsga. A vizsgán van egy szóbeli rész is, kapsz 3 kérdést. Én egyikre sem tudtam a választ, na mondom ez bukta, de a vizsgabiztos segített.

Jaa meg egy szimulátorozás is van, vészfékezés, szlalom, szűk kanyar, kikerülés fékezéssel és kikerülés fékezés nélkül. Ebbő is van vizsga, kb mint egy autós játék, simaliba😂

Nem tudom máshol hogy van, de ahol én tanultam, csak a pénzről szólt. Magyarul kifizettem a tanfolyamot, bejártam és elintézték hogy ha nem vagy nagyon balfasz, akkor átmész elsőre.

2021. nov. 5. 17:51
 8/11 A kérdező kommentje:
Na király, ez a 40kérdéses dolog, hogy néz ki, mindig ugyan az a 40kérdés van, vagy több kérdés közül választanak ki 40et?
2021. nov. 5. 17:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Több kérdés van jóval... 2 hétvégén reggel 8-tól délután 5-ig be kellet járnunk teszteket tölteni, meg hétközben ahogy ráértünk. Sok kérdés van, de egymásra épülnek, egész hamar megjegyzi az ember hogy mi a jó válasz. Arról nem is beszélve, hogx már az első tesztek is sokaknak max 1-2 hibával sikerültek.

A vezetési időkről, a rakományrögzítésről, utasokkal és főnökkel szemben tanusított magatartásról, AETR és 561-es ek rendelet,pár műszaki dolog, csupa olyan téma volt, amit mire megszerezted a jogsid, már rég tudnod kell🤷‍♂️

2021. nov. 5. 18:03
 10/11 A kérdező kommentje:
De szuper vagy :) köszönöm
2021. nov. 5. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!