Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mit dolgozok? Tudtok ajánlani...

Mit dolgozok? Tudtok ajánlani jó munkát?

Figyelt kérdés
Amit szerettek, és annyira nem lenne nehéz csinálni. Én nem szeretnék tanár lenni, sajnos az orvosláshoz sem ragaszkodom. De bármit írhattok amit tényleg szerettek csinálni

#munka #AmitÉletedVégéigCsinálsz
2021. szept. 20. 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Kontroller vagyok, illetve másodállásban óraadó tanár. Mindkettőt szeretem csinálni, azt gondolom, nem is ördöngösség egyiket se egy szakmailag elfogadható szinten művelni, ugyanakkor tisztában vagyok azzal is, hogy egyik sem való mindenkinek.
2021. szept. 20. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Én vagyonőr vagyok. Bejelentve nettó 310, átlag 252 órára, de egész éjszaka tudok aludni. Budapesten.

Mellette programozok. Onnan még tisztán 500-700 között bejön havi szinten, külföldi cégnek dolgozva.

Ha már semmit sem kell csinálnom munkaidőben, programozok.

Ez is egy járható út kérdező.

Van olyan kollégám, aki a vagyonőrködés mellett maszekol(festő, burkoló), neki is bejön mellé 4-600 között tisztán havonta.

2021. szept. 21. 12:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. szept. 22. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!