Ha most elkezdem a jogsit idén szerintetek tudok vezetni ?
Figyelt kérdés
Sokaktról hallom hogy fél éve csinálják és még nem vezettek, ráadásul ahol én vagyok az elvileg még lassab autós iskola.2021. szept. 3. 18:47
1/4 anonim válasza:
Van rá esély, de szerintem inkább úgy február elejét mondanám valószínűbbnek, ha most kezedted el az elméletet is
2/4 anonim válasza:
Ezen dolgok függvényében nem valószínű, inkább jövő év elején.
3/4 anonim válasza:
Hát ez az oktatótól függ és sajnos idén a járvány is nehezítés. Sokak ezért csúsztak és most még több gyerek maradt vissza. Értelemszerűen itt is van sorrend ha nincs protekció. Gondolom azokat veszik előre akik régebb óta várnak és közelebb vannak a 2 év lejártához a kresz vizsga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!