OKJ-s villanyszerelő tanfolyam megéri?
Figyelt kérdés
Annyi gyakorlatom van, hogy kamasz koromban végig segítettem a villanyszerelőknek az épülő házunk villanyszerelésénél, illetve a saját házamnak a villanyóra utáni részét én csináltam egyedül. Falvésés,cső gipszelés, vezetékek behúzása, kismegszakítók, fi-relé, kapcsolók, konnektorok, lámpák szerelése. Minden kiválóan működik. Ha ehhez a tapasztalathoz megszerzek egy okj-s papírt, akkor bátran dolgozhatok, vagy kell további gyakorlat?2021. aug. 26. 20:14
1/4 anonim válasza:
Azért van általában az OKJ, hogy megtanítsa a szakmával kapcsolatos megtanulni valót. Ha lelkiismeretesen, sulin kívűl is érdekel és fejleszted magad (Oktatási rendszer minősége miatt mondom ezt) akkor határ a csillagos ég...
2/4 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi, hogy a suli után muszáj-e segédmunkásként eltöltenem egy évet valaki mellett, vagy a fent említett gyakorlat elegendő-e ahhoz, hogy önállóan dolgozhassak?
2021. aug. 26. 20:34
3/4 anonim válasza:
Ez tőled függ. Ha úgy érzed, hogy tudsz mindent ami ahhoz kell, hogy egyedül tudd folytatni akkor igen.
De azaz 1 év kibírható, főleg hogyha egy olyan ember mellé sikerül elhelyezkednek aki megtanít mindenre is.
4/4 anonim válasza:
Ez egy eléggé szerteágazó szakma, az egy év sm nem garancia semmire sem, lehet, hogy ő csak ilyent csinál, te meg első megrendelésnek olyant kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!