Milyen gyakran jártatok vezetni, amikor a jogsit csináltátok? Mennyi idő alatt végeztetek az egész vezetéssel és kb mennyit vezettetek egy alkalommal?
Figyelt kérdés
2021. aug. 20. 22:54
11/15 anonim válasza:
Nekem kétszer is közbejött a Covid, amiatt is tolódott, volt egy oktató váltásom, ötödjére sikerült a forgalmi vizsga, így másfél évig húzódott az egész...
Általában hetente egyszer mentem vezetni, 2x50 percet (nyilván Covid miatti leállás alatt nem vezettem, meg oktatóváltás miatt 1-2 hónapig).
12/15 anonim válasza:
1-3 hetente 1x
2x50 perc
7 hónap
13/15 anonim válasza:
Heti 4×50 perc volt általában. Szinte minden nap mentem, viszont 50 perceket csak, öröm az ürömben, hogy így viszont akár minden egyes napra be tudottosztani az oktatóm, ugyanis 50 perc szabaideje mindig volt.
14/15 anonim válasza:
Én tavaly február 12én kezdtem a vezetést. Idén aug 17én sikeres vizsgát tettem másodszorra. Ebbe közbe jött két leállás, illetve, hogy volt egy műtétem. Volt, hogy csak 2 hetente mentem vezetni akkor is csak egyszer. Az utolso időkben volt h hetente többször tudtam menni. Így 60ora lett.
15/15 anonim válasza:
Én másfél évig csináltam... 7/6 napot dolgoztam, plusz pénzem se volt kifizetni heti szinten az órákat ☠️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!