Aki elvégezte a Smart Angel virtuális asszisztens "képzést", tudna adni valamilyen visszajelzést róla?
Sziasztok!
Én 2021. áprilisban végeztem el a tanfolyamot. A képzés nagyon színvonalas volt, nagyon sok új dolgot tanultam meg. A tananyagot bármikor elérhetem, ha éppen bizonytalan vagyok valamiben és szükségem van rá. A tanfolyam végén volt egy elméleti és egy gyakorlati vizsga. Ha sikeresen teljesíted, akkor lehetőséged van bekerülni az ügyfélközvetítő rendszerbe. Én is Orsiéknak köszönhetem az első ügyfelem. Csatlakozom az előttem szólóhoz, ha bármiben elakadok, akkor Orsiék nagyon segítőkészek. Szerintem ha komolyan gondolod ezt a karriert, mindenképp érdemes elvégezned a Smart Angel képzést. Egy nagyon erős piacképes tudást ad, amivel bátran elkezdheted a karriered. :)
Sziasztok!
Mennyibe kerül ez a kepzés? Pénteken lesz az online tájekoztató, de szeretném ezt előre tudni.
A weboldalukon találtam ezeket az árakat.
Kis csomag
30 óra/hó
119 990 Ft / hó
Normál csomag
40 óra/hó
157 990 Ft / hó
Nagy csomag
50 óra/hó
189 990 Ft / hó
VIP csomag
60 óra/hó
224 990 Ft / hó
Nagyobb csomagra van igényed?
3 750 Ft / óra díjjal bármely nagyobb csomag kialakítható.
#8 ez a szolgáltatás díjszabása, de a tanfolyamról szól a kérdés.
Én is szeretném tudni, mennyibe kerül, mert - érdekes módon - épp ma éjfélig akciós egy másik oktatás, máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!